Beste optie voor opheffen inactieve BV

Een inactieve BV opheffen is minder complex dan wordt gedacht. Om een BV op te heffen zijn er feitelijk maar twee stappen nodig: ontbinden en liquideren. Hiervoor hoeft men niet naar de notaris en hoeft ook geen jurist of fiscalist geraadpleegd te worden. Indien de BV simpelweg geen baten en/of vermogensbestandsdelen meer heeft, komt de BV in aanmerking voor turboliquidatie. Dit is een zeer snelle methode om de BV op te heffen.

Om tot liquidatie te komen, dient er een besluit tot ontbinding van de BV te worden genomen en de BV dient te worden uitgeschreven bij de KvK. Turboliquidatie.nl heeft hiervoor de 100% juridisch correcte formulieren voorbereid en een eenvoudig intakeformulier ontworpen om dit snel en eenvoudig uit te voeren.

Doe nu de vrijblijvende intake.