Turboliquidatie web foto

Dé goedkoopste van Nederland!
Binnen 48 uur geregeld
100% Garantie

Snel en eenvoudig uw BV opheffen zonder notaris

Logo Turboliquidatie wit

Werkwijze

Ons stappenplan helpt u om in 5 minuten uw BV op te heffen. Loop door de vragenlijst heen en vul waar nodig uw gegevens in. U krijgt dan binnen 48 uur de benodigde formulieren toegestuurd, waarna u alleen nog uw handtekening hoeft te zetten en de formulieren per post te verzenden naar uw lokale Kamer van Koophandel. Uw BV is dan opgeheven. Snel, goedkoop en zorgeloos!

Samenvatting opheffingstraject van een BV middels turboliquidatie:

Middels het intakeformulier wordt u een aantal vragen gesteld om te bepalen of uw BV voldoet aan de voorwaarden voor een turboliquidatie. Na het invullen hiervan krijgt u direct antwoord.

Indien uw BV in aanmerking komt voor turboliquidatie, kunt u het intakeformulier vervolgen en ondermeer de gegevens van uw BV, aandeelhouders, bewaarder van bescheiden en contactgegevens invullen.

Wanneer de benodigde gegevens volledig en correct zijn ingevuld en u de betaling heeft verricht, stellen wij de juridische documenten op met de door u aangeleverde gegevens.

U ontvangt binnen 48 uur de benodigde documenten in uw mailbox, op basis van door uzelf aangeleverde gegevens, alsmede instructies voor ondertekening van deze documenten en instructies voor de bewaarder van de boeken en bescheiden. U hoeft dan alleen nog maar de documenten te printen en per post naar uw lokale KvK te sturen. U wordt dan direct uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst wordt geïnformeerd.

Tenslotte ontvangt u bericht van de Kamer van Koophandel, dat uw BV officieel is uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Aandachtspunten:

  1. Uitschrijving bij de Kamer van Koophandel geschiedt nadat het aandeelhoudersbesluit tot ontbinding van uw besloten vennootschap is ondertekend door de aandeelhouder(s) en de Kamer van Koophandel hiervan op de hoogte is gesteld.
  2. De KvK geeft de opheffing van uw BV door aan de Belastingdienst. U ontvangt dan een brief over de gevolgen voor de btw als u stopt met uw onderneming.
  3. Sluit de administratie van het bedrijf af en maak de jaarstukken tot en met de datum van de bedrijfsbeëindiging op. Vergeet niet om aangifte vennootschapsbelasting te doen over het lopende boekjaar.
  4. Zorg ervoor dat alle bankrekeningen van de besloten vennootschap worden opgeheven. In het geval u nog een belastingteruggaaf verwacht, adviseren wij u dit pas na ontvangst ervan te doen.
HELP

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via livechat of het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Alle formulieren voor €189 in uw mailbox!

Instructieformulier

Aandeelhoudersbesluit

Volledig ingevuld KvK-formulier Ontbinding Vennootschap

Begeleidende brief voor de KvK

Vervolgstappen

Support via e-mail of chat