Turboliquidatie web foto

Dé goedkoopste van Nederland!
Binnen 48 uur geregeld
100% Garantie

Snel en eenvoudig uw BV opheffen zonder notaris

Logo Turboliquidatie wit

Over ons

Vincent van Driel

Vincent van Driel, initiatiefnemer Turboliquidatie.nl

“Een paar jaar terug heb ik zelf ervaren wat een zoektraject het is om een inactieve BV op te heffen. De informatie van de notaris kwam niet overeen met die van de accountant en de juiste documenten zijn moeilijk te vinden. Toch wilde ik af van die jaarlijks terugkerende onnodige kosten en tijd voor administratie, bankrekeningen, jaarverslagen en KvK-zendingen.

Als je dan uiteindelijk een partij vindt, die je kan ondersteunen bij het opheffen van je BV, dan rekent die daarvoor een flink tarief en is niet eens transparant wat je daar nou uiteindelijk voor krijgt. En dat terwijl je juist die BV snel en eenvoudig wilt beëindigen tegen zo laag mogelijke kosten.

Voor mij, als ondernemer, voldoende reden om Turboliquidatie.nl te starten, met als doel om ondernemers te ontzorgen bij het opheffen van hun BV tegen een vast en het laagste tarief van Nederland.”

Bij Turboliquidatie.nl krijgt u:

  • een transparante website met duidelijke informatie
  • een eenvoudig, maar helder stappenplan
  • een gratis intake, zodat u vooraf weet of uw BV voldoet aan de voorwaarden
  • 100% juridisch correcte documenten
  • besparing van zoektijd en geld
  • toegevoegde waarde voor uw geld
  • 100% garantie

Wij hopen óók u hiermee van dienst te zijn!

Vincent van Driel
initiatiefnemer Turboliquidatie.nl

Over Evensis Media

Turboliquidatie.nl is een dienst van Evensis Media B.V.. Wij zijn al sinds 2002 actief als multimedia uitgever in diverse branches met als doel om processen in dienstverlening te vereenvoudigen.

In dat kader ondersteunen wij marketing & sales door het organiseren van beurzen & congressen, ontwikkelen van websites & webshops, uitgeven van boeken & e-learning cursussen. Bekijk onze website en neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking.

www.evensis.nl